Meer resultaten voor glas in lood modern

glas in lood modern
Glas in lood gevat in isolatieglas Glaskoning.be.
Glas in lood ramen geven sfeer aan uw huis, waarbij u kunt genieten van de kleuren en structuren van het glas door de wisselende lichtinval. Glas in lood past in ieder huis, zowel in modern als klassiek en dankzij de vele mogelijkheden en glassoorten is er voor ieders smaak wel wat te vinden.
Atrium Glaskunst.
Reeds dertig jaar zijn wij werkzaam met het traditionele ambacht glas-in-lood. Restauratie Creatief Autonoom. Reeds dertig jaar zijn wij werkzaam met het traditionele ambacht glas-in-lood. Enerzijds de restauratie en conservatie van oude glasramen. Anderzijds het ontwerpen van hedendaagse integraties voor moderne en historische gebouwen.
Homepagina Artglas.
Om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten, hebben we geopteerd voor veel helder glas met verschillende structuren. Together were stronger. John Dierickx ontwerpt ook objecten die zowel binnen als buitenshuis kunnen worden geplaatst. Artistieke, tijdloze glas-in-lood panelen. Artglas heeft een brede ervaring opgebouwd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van moderne glas-in-loodramen die ook tussen dubbele beglazing kunnen worden geplaatst in verschillende omgevingen en situaties.
Glas in lood Glas De Grom.
Erembodegem-Aalst: glas in lood. De Grom is gespecialiseerd in het maken van glas in lood ramen vitreaux. Naar uw eigen ontwerp of één van onze voorbeelden. Nieuwe ontwerpen modern of klassiek volgens eigen keuze. Wij doen herstellingen van glas in lood met antiek.
Atelier springael staat voor kwaliteit en vakmanschap.
Onze glas in lood ramen zijn zowel in binnen als buitenland te vinden. Ze staan in kerken, openbare gebouwen, tv-series, ambassade en bij talloze particulieren. Voor de televisie reeks The" White Queen" van BBC hebben we glas in lood ramen gemaakt die later ook nog in andere decors te zien waren.
Glas in lood.
ook bij u thuis. Glas in lood, modern of klassiek, groot of klein, naar een voorbeeld of volgens eigen ontwerp, in elke kunst strekking en volledig naar uw wens. Wat dacht je van een bedrijfslogo of een uniek geschenk? Copyright: Glasateljee.be Webdesign: www.eeneigenwebsite.be.
Licht in lood: glas-in-lood in een modern jasje Design Wonen KnackWeekend.be.
Voordelen voor abonnees. Licht in lood: glas-in-lood in een modern jasje. 09/05/17 om 1402: Bijgewerkt op 12/05/17 om 1617.: Uit Knack Weekend van 10/05/17. Glas en lood. De ingrediënten van het traditionele kerkraam duiken vandaag in verrassende hedendaagse vormen op.
Modern/hedendaags Artglas.
Projectinfo Glas in lood raam geplaatst tussen dubbel glas en in een ijzeren kader. Project info Plaatsen van een ijzeren binnendeur met vloerveer, waardoor deze deur langs beide zijde opendraait. Glas in lood in badkamer. Projectinfo Deze badkamer werd volledig hernieuwd.
Modern glas in lood Pijnenburg.
Modern glas in lood. Pijnenburg Onze service Modern glas in lood. Modern glas in lood. Naast het feit dat glas in lood ramen met name toegepast worden in kerken, vergeten mensen vaak dat deze ramen ook heel gemakkelijk in nieuwbouwhuizen of bedrijfspanden kunnen worden toegepast.

Contacteer ons