Zoeken naar glas in lood leiden

glas in lood leiden
Openingstijden van Jilleba Glas In Lood Glashandel in Leiden.
Hulp nodig bij het vinden van Jilleba Glas In Lood Glashandel in Leiden? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Jilleba Glas In Lood Glashandel in Leiden.
Contact met glashandel Jilleba in Leiden, specialist in glas in lood.
Jilleba Glas in Lood / Glashandel uit Leiden heeft voor ieder glasprobleem een oplossing. Zo kunt u op ons rekenen voor de restauratie van het glas-in-loodraam van de plaatselijke kerk, maar hebben we ook een oplossing voor het glasplaatje in uw koelkast of het laten slijpen van uw spiegel.
Glas in Lood Bouw Installatie Welkom bij Huber.
In 1992 zijn wij gestart met Hubèr" montage" maar na verandering in het aanbod van werk is begin 2010 de naam gewijzigd in Hubèr" bouwinstallatie glas in lood. Begin 2007 zijn wij met het vervaardigen van glas in lood begonnen.
Heleen van der Spek glasatelier.
In mijn atelier aan Nieuwe Rijn 4 in Leiden zijn verschillende kunstwerken in glasversmelting te koop waaronder ook sieraden. Ook zijn er wat grotere glaspanelen te zien maar meestal ontwerp en maak ik glas in lood speciaal voor de klant.
De Glas in Lood Hoek Glas in lood en glaszetter in Leiden.
Glas in lood Leiden. Op zoek naar een glas in lood zetter in Leiden, of in de buurt van Leiden? De Glas in Lood Hoek is specialist op gebied van glas in lood. Specialist in reparatie gebroken glas in lood vervangen door nieuw glas en restauratie herstellen van lood in een glas-in-lood-paneel van beschadigd of verouderd glas-in-lood.
Glas in lood workshop Heleen van der Spek glasatelier.
Als u na afloop van de workshop wilt doorgaan met glas in lood kunt u bij hem terecht voor een vervolgcursus die aansluit op de workshop in zijn atelier Kijkglas te Noordwijk. 2201 PG Noordwijk. De workshop kost 115 inclusief materiaal, lunch, een praktisch en rijk geillustreerd handboek, koffie, thee en drankjes. Bel of mail een van ons om te zien of er nog plaats is op de datum van uw keuze en om uw naam en telefoonnummer door te geven. Uw inschrijving is definitief zodra 50 is overgemaakt op NL91 INGB 0001 5452 41 ten name van J. Wijnberg Noordwijk onder vermelding van Workshop datum van deelname. Het resterende bedrag wordt kontant op de workshop in rekening gebracht. Zolang de aanbetaling niet is ontvangen kunnen wij uw plaats helaas niet garanderen. Neem een schort mee of draag niet al te mooie kleding, het kan tijdens het solderen en glas slijpen spatten. Heleen van der Spek Glasatelier. Nieuwe Rijn 4. 2312 JB Leiden.
Jilleba Glashandel: de specialist in glas in lood uit Leiden.
Wij leveren ook alle benodigdheden om met glas in lood aan de slag te gaan. Schott getrokken glas. Rough rolled glas. Klop aan bij Jilleba Glashandel. Jilleba Glas in Lood / Glashandel. 2332 ED Leiden. T: 071 531 83 23.
Jilleba Glashandel Glas in Lood: glasspecialist in Leiden.
Allemaal gemaakt van glas wat Jilleba Glas in Lood / Glashandel in Leiden levert. Gespecialiseerd in hardglas, glas in lood en monumentaal glas. Al meer dan 75 jaar levert Jilleba Glas in Lood / Glashandel verschillende glassoorten en glasdiensten voor regio Leiden.

Contacteer ons