Resultaten voor glas in lood restauratie

glas in lood restauratie
Glas in Lood Amsterdam Zaansche Glas in Lood Zetterij.
Als het lood in slechte staat verkeerd dan is het ook mogelijk uw glas in loodpaneel weer in authentieke staat te krijgen door deze te restaureren en opnieuw in het lood te zetten. Kijk voor meer informatie bij Glas in lood restauratie.
Wildschut glas in lood: ontwerp, reparatie en restauratie.
Glas in lood kunnen wij vakkundig voor u herstellen, restaureren of vervangen. Een restauratie of reparatie kunnen wij secuur uitvoeren in ons eigen atelier, waar we de beschikking hebben over veel verschillende soorten en kleuren glas in lood. Glas in lood op maat.
Home Glas in Lood Atelier De Witte Raaf.
Behalve de uitvoering van nieuw ontworpen ramen verzorgen wij ook de reparatie en restauratie van bestaande panelen. Wij kunnen ook uw glas in lood panelen in dubbel glas isolatieglas zetten. U kunt bij ons terecht voor ambachtelijk gemaakte glas in loodramen.:
Glas in lood Rotterdam Ontwerp, reparatie en restauratie! Glas in lood Rotterdam Ontwerp, reparatie en restauratie!
Wilt u meer weten over onze spoedservice voor uw ramen en deuren? Ontvangt u graag een prijsopgave voor uw dubbel glas in lood? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij de restauratie en reparatie van uw glas in lood?
Glas in lood Atelier Domstad Utrecht.
uit aannemers, architecten, glasbedrijven, kunstenaars, kerkbesturen, gemeente/overheid, maar zeer zeker ook particuliere opdrachtgevers. Atelier Domstad is gespecialiseerd in zowel restauratie van bestaand glas-in-lood, als het maken van nieuwe ontwerpen. Het is bij ons ook mogelijk uw glas-in-lood in isolatieglas te laten plaatsen of te voorzien van voorzetbeglazing. Met Met behulp van technieken zoals brandschilderen, zandstralen of zeefdrukken kunnen wij zeer gedetailleerde en realistische voorstellingen in het glas-in-lood integreren, zoals bijvoorbeeld portretten of familiewapens. Wij geven u vrijblijvend en deskundig advies in kleur, vormgeving en ontwerp. Of het nu gaat om het opnieuw in lood zetten van een bovenlicht, schuifdeur, koepel of een algehele monumentale renovatie, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht. Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Glas-in-lood Atelier DomstadDe techniek van glas in lood is al zeer oud.
De Glas in Lood Hoek Glas in lood reparaties.
Glas in lood. Reparatie / restauratie. In dubbel glas. Bel mij terug. Glas in lood reparaties. Waar gehakt wordt vallen spaanders! Dus overal waar glas in lood onbeschermd wordt gebruikt bestaat de mogelijkheid dat er een ruitje barst of breekt.
Restauraties door Veronica Glas in lood Veronica Glas in lood.
Diverse glas in lood en gebrandschilderde binnen en buiten ramen en deuren, schuifdeuren, voorzet en hangramen, werden weer mooi dankzij een zorgvuldige restauratie, een selectie.: restauratie in geïsoleerd glas restauratie in beeld Welkoop Zuiderkerk Oranje koffiehuis. Jugendstil glas in loodramen.
Prijzen glas-in-lood Glasatelier Studio illusie Baarn.
Daarna is een paneel aan algehele restauratie toe. Bij de restauratie ontdoen wij het paneel van het loodnet, vervolgens worden alle glaasjes, door een speciale techniek grondig schoongemaakt en gebroken ruitjes worden vervangen. het glas wordt opnieuw in het lood gezet, exact zoals oorspronkelijk met de authentieke materialen, gesoldeerd en als laatste gekit.
Onderhoud en restauratie van glas-in-lood Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.
Onderhoud en restauratie. Deze brochure gaat in op het restaureren en onderhouden van al dan niet gebrandschilderde glas-in-loodramen. Deze brochure geeft tips om glas-in-loodramen te onderhouden en gaat in op de verschillende schadebeelden en herstel daarvan. Het restaureren van glas-in-lood is maatwerk. Oplopend in omvang vallen er drie soorten restauraties te onderscheiden: eenvoudig, partieel en algeheel. Glas-in-lood kan op allerlei manieren beschadigen. Denk aan het loslaten van brandverf of een glasbreuk. Maar ook de constructie rondom het glas zoals de windroeden, loodnetten en brugstaven kunnen schade oplopen.
Restaureren van glas-in-lood De Glazen Zee.
Loden Na het herstellen en/of compleet maken van het glaswerk kan het glas opnieuw gelood worden. Dit is het plaatsen van de glasstukken in de loodprofielen. Bij restauratie van oude glas-in-lood ramen is het belangrijk om dezelfde type loodprofielen te gebruiken als in het verleden is toegepast. Solderen Als het loodnet geheel compleet is en alle loodlijnen lopen mooi door wordt het lood op de kruispunten voorzichtig aangeklopt en met tin aan beide zijden gesoldeerd.
Amsterdamse Glas in Lood Zetterij, gediplomeerd glazenier en glas in lood specialist in Amsterdam.
Voor restauratie en reparatie. van al uw glas-in-lood! Wij staan voor. creativiteit en vakmanschap. Wij ontwerpen ook nieuwe ramen! en verzorgen allerlei brandschilderwerk. Van generatie op generatie: meer dan 80 jaar ervaring. De Amsterdamse Glas in lood Zetterij is een allround bedrijf voor alles wat te maken heeft met glas in lood.

Contacteer ons