Op zoek naar glas in lood utrecht?

glas in lood utrecht
Glas-in-lood Fourty5; glas, glas-in-lood, tiffany, glasfusing, glasmozaek en randlood materiaal.
Wij geven workshops en cursussen. Boekingen met kleine groepjes kan ook gewoon bij ons! Wij leveren alle glas-in-lood, tiffany, glasfusing, randlood, mozaiek en HOTPOT materiaal. U kunt Fourty5 bereiken via telefoon en email. Openingstijden atelier op vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
Relocate.
Home Glas in Lood Atelier De Witte Raaf.
Wij zijn een ambachtelijk glas in lood atelier en kunnen het hele proces van ontwerp tot en met de uitvoering van uw glas in lood paneel realiseren. Indien er al glas in lood panelen aanwezig zijn, kunnen wij in dezelfde stijl, glassoorten, structuur en kleuren panelen bij maken.
Glas in lood Utrecht Reparatie en ontwerp scherpe prijzen! Glas in lood Utrecht Reparatie en ontwerp scherpe prijzen!
Wilt u graag meer weten over de diverse designs die wij aanbieden? Woont u in een monumentaal pand in Utrecht en bent u op zoek naar een vakman die de restauratie of reparatie van uw glas in lood ramen op zich kan nemen?
Glas in Lood atelier Heart Glass Utrecht.
Glas in lood in isolatie glas. Glas in lood restauratie ingebouwd in dubbel glas isolatieglas Utrecht Lombok. Heel veel oudere gebouwen in Nederland hebben glas in lood ramen in hun kozijnen of deuren. Omdat glas een kwetsbaar materiaal is, is het paneel gevoelig voor schade.
Glas in lood Atelier Domstad Utrecht.
Glas-in-lood Atelier DomstadDe techniek van glas in lood is al zeer oud. Doordat het vroeger niet mogelijk was grote stukken glas te maken, werden kleinere stukken glas aan elkaar verbonden. Glas-in-lood in isolatieglas. Bij ons kunt u ook uw glas-in-lood in isolatieglas laten zetten.

Contacteer ons