Zoeken naar marc mulders glas in lood

marc mulders glas in lood
Marc Mulders realiseert glaskunst in het kunstenaars-atelier van GBB.
glas-in-lood-ramen voor de Nieuwe Kerk Amsterdam en voor de Sint Jan in Den Bosch. Zijn werk is opgenomen in collecties van 18 Nederlandse musea. In ruim 15 jaar tijd is er een scala aan kunstwerken in glas vervaardigd door de samenwerking tussen Marc Mulders en GBB.
Sint-Janskathedraal, s-Hertogenbosch / Glas-in-lood / Marc Mulders.
Het is aan mij als ambachtsman, werkende in opdracht voor de Kerk, de openingen in die kerk te voorzien van een gekleurd licht met beelden van zowel goed als kwaad. Tezamen zal dat gekleurd glas de gewijde ruimte verlichten. Het zonlicht maakt Zijn uitgestoken handen zichtbaar.
Feestdomper Gouda door glas-in-loodraamrel NRC.
Marc Mulders monteert zijn glas-inloodraam voor de Sint-Janskerk in Gouda bij Glas Bewerkingsbedrijf Brabant. In zijn hand een paneel met tekst van Erasmus: Civis Mundi Sum, Ik ben een wereldburger. Een gelukwens van paus Franciscus zou deze zaterdag in de Goudse Sint-Janskerk worden voorgelezen.
St. Stevenskerk, Nijmegen / Glas-in-lood / Marc Mulders.
Het Laatste Oordeel, Marc Mulders, glas in lood, 2007. Brabant Cultureel.
Het Laatste Oordeel, Marc Mulders, glas in lood, 2007. 24 oktober 2016. Dit vind je misschien ook leuk. Een buitenissig huis met een heus eigen theater aan rand van Loon op Zand. 27 oktober 2016. Hoe voetbalclub RKC een museum meesleept in zijn val.
Marc Mulders Wikipedia.
Marc Mulders heeft onder andere solo-exposities gehad in de volgende musea: het Stedelijk Museum, Amsterdam 1991, De Lakenhal Leiden 1991, Van Abbemuseum Eindhoven 1993, De Pont Tilburg 1999, 2008, met Claudy Jongstra, Frans Halsmuseum Haarlem 2006, Nationaal Glasmuseum Leerdam 2010, Noord-Brabants Museum Den Bosch 2010, het Religieus museum te Uden 2010, met Reinoud van Vught, Marres Maastricht 2012, NoordBrabants Museum s-Hertogenbosch 2013, Kunsthal Kade Amersfoort 2014.
Erasmusraam Gouda / Glas-in-lood / Marc Mulders.
Glas-in-lood / Marc Mulders.
Een tuin van glas in de Nieuwe Kerk te Amsterdam, gekozen tot het beste Nederlandse kunstwerk van de afgelopen 50 jaar. Glas-in-loodraam Het Laatste Oordeel voor de Sint Jan Kathedraal te s-Hertogenbosch. Twee glas-in-loodramen van Marc Mulders in de Sint Stevenskerk te Nijmegen.

Contacteer ons