Meer resultaten voor glas en lood

glas en lood
Glas in lood Friesland Glashandel Martin de Boer Leeuwarden.
Glas in lood Glas in lood reparatie en restauratie Nieuw glas in lood Brandschilderen op glas Glazeniersbenodigdheden. Glashandel Martin de Boer Apolloweg 4 / 8938 AT Leeuwarden T: 058-2125870 / F058-2134068: KvK: 01051633 info@martindeboer.nl Route contactpagina. 24 / 7 Service Glasschade komt nooit uit.
De Glas in Lood Hoek Glas in lood en glasservice specialist.
De Glas in Lood Hoek levert nieuw glas in lood of kan uw bestaande glas in lood uitstekend repareren of restaureren. Tevens bent u voor al uw glaszaken, zoals glasschadeherstel, glas-isolatie, gehard glas en spiegels, bij ons aan het juiste adres.
Glas in lood laten maken? Dé specialist in glas in lood Edelglas.
Om ervoor te zorgen dat de glas in lood deur volledig aan uw wensen voldoet, kijken we eerst naar het budget en de stijl van uw woning. Hoe meer vakjes met glas in lood, des te meer werk er aan verbonden is.
Bent u op zoek naar mooie glas-in-lood ramen?
Kijkt u dan hieronder of er iets voor u bij zit. Glas in lood ramen kopen in Zeist.: prijzen per stuk. nr9 glas maat 44x40-70 euro. nr15-625x1815, 290 euro set prijs ook leuk voor kamer en suite. nr15-detailfoto nr 15.
Glas in lood De Kempen in Oirschot, Tilburg en Eindhoven Levering door heel Nederland.
Altijd gemotiveerd en betrokken met glas in lood. Traditionele uitstraling met modern comfort. Home Glas in lood De Kempen game 2016-09-30T0206410000.: De Kempen is uw glas-in-lood vakman. Gespecialiseerd in het traditioneel ontwerpen, repareren en restaureren van glas-in-lood. Bel nu 0499-323749.
Amsterdamse Glas in Lood Zetterij, gediplomeerd glazenier en glas in lood specialist in Amsterdam.
Leer zelf glas in lood maken! In ons atelier geven wij ook glas in lood beginnerscursussen. Aan de hand van een eenvoudig ontwerp leert u het snijden van glas, knippen van een mal en het in lood zetten en solderen van uw werkstuk.
Glas-in-lood saai? Niet bij deze Zwolse ondernemer RTL Nieuws.
Rood glas dat gemaakt wordt met goud zelfs 300 euro of meer. De producten die hij verkoopt via de webshop gaan vanaf 5 euro en lopen op tot zo'n' 800 euro, en daarbuiten lopen zijn opdrachten op tot 16.000 euro.
Spreen glas in lood te Winschoten Veelzijdig, kleurrijk vakmanschap in glas-in-lood.
Atelier Spreen is een gespecialiseerd bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met alle voorkomende glas in lood werkzaamheden. In de ruim 25 jaar dat Jaap Spreen werkzaam is als glazenier heeft hij vele glas in lood projecten uitgevoerd, in zowel binnen al buitenland.
Glas in Lood Amsterdam Zaansche Glas in Lood Zetterij.
Als het lood in slechte staat verkeerd dan is het ook mogelijk uw glas in loodpaneel weer in authentieke staat te krijgen door deze te restaureren en opnieuw in het lood te zetten. Kijk voor meer informatie bij Glas in lood restauratie.
Glas in lood veiling Catawiki.
Kavel sluit op: 2017/12/30 205030: 1m. Twee gebrandschilderde glas in lood hangers Bloemenmand, gesigneerd AF en Vrachtschip bij Marken ovaal. Eerste helft 20e eeuw, Nederland, glas in lood, in goede staat Lees verder. Bied mee Bekijk kavel. 1 1 1.

gl36 glas in lood rampje. gl36 glas in lood rampje. gl10 glas in lood gewolkt glas. gl10 glas in lood gewolkt glas. Oude Deur, 4000 oude Paneeldeuren. Oude paneeldeuren, antieke binnendeuren. Oude paneeldeuren met veel glas. Kamer en suite deuren, schuifdeuren.

Contacteer ons