Zoeken naar glas in lood amsterdam

glas in lood amsterdam
Buurtwerkplaatsen Glaswerkplaats.
De ruimte is ondermeer geschikt voor activiteiten op het gebied van glas-in-lood en Tiffany. Hiervoor is divers gereedschap aanwezig zoals glassnijders, soldeerbouten, scharen, etc en kun je lood en tin kopen. Glas moet je zelf meenemen als je zelfstandig in de werkplaats aan de slag wil.
Amsterdamse Glas-in-lood zetterij Ambachten Made in de Pijp.
Zowel voor particulier als bedrijfsleven restaureren wij bestaande glas in lood ramen, deurpanelen, legramen, kortom alles wat van glas en lood gemaakt is. Daarnaast ontwerpen en maken wij nieuwe glas in lood ramen. Ook kunt U alle brandschilderwerk gerust aan ons overlaten. Door de jaren heen hebben wij tal van interessante opdrachten uitgevoerd. Onze buitendienst kan desgewenst het werk bij u komen opnemen en wij kunnen u dan vrijblijvend een prijsopgave doen toekomen. Door onze ervaring en vakmanschap zijn wij in staat om een werk in de regel snel uit te voeren. Bovendien staat ons lidmaadschap van de Ondernemersvereniging van Glazeniers gerant voor kwaliteit en goede service. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website.: Amsterdamse Glas-in-lood zetterij. Eerste Jacob van Campenstraat 8. 1072 BE Amsterdam.
Volksuniversiteit Amsterdam: het cursuscentrum voor kennis, creativiteit, kunst en cultuur.
alle excursies alle lezingen alle wandelingen Amsterdam Architectuur Film en literatuur Kunst cultuur Muziek en dans Bibliotheek Waterland. Filosofie Geschiedenis Natuur milieu Persoonlijke ontwikkeling. Language Courses" Dutch. Beginners Halfgevorderden Gevorderden. Arabisch Chinees Duits Engels Frans Grieks Hebreeuws Indonesisch Italiaans Nederlands Portugees Russisch Spaans Turks Zweeds.
Franssen glas in lood uit Amsterdam Advertenties op Marktplaats.nl.
Franssen glas in lood. Franssen glas in lood. workshop glas in lood, cursussen. Workshop glas in lood op toplokatie in amsterdam. Heb je een kozijn waar een glas in lood in moet dan kun je dit in de workshop in één dag zelf maken.
College Glas in lood.
Terug naar het Overzicht. Marc Mulders, Aokalypse 2 uit 5, glas in lood raam, 2006, Museum Catherijneconvent Utrecht c/o Pictoright Amsterdam 2016. Vlucht naar Egypte Detail Glas, in Lood, Kathedraal Saint Denis, Parijs. Henri Matisse, Kerstnacht, 1952, Succession Henri Matisse, c/o Pictoright Amsterdam 2016.
Glas In Lood Raam laten plaatsen? Glaszetter Accuut Amsterdam.
Glas in lood is ontstaan omdat in de goede oude tijd het lastig was om een raam te maken dat uit één stuk glas bestond. Tegenwoordig zie je glas in lood vooral terug in kerken en in steden als Amsterdam in oude herenhuizen.
Glas in lood Amsterdam Ontwerp, reparatie en restauratie! Glas in lood Amsterdam Ontwerp, reparatie en restauratie!
Wilt u graag meer weten over de diverse designs die wij aanbieden? Woont u in een monumentaal pand in Amsterdam en bent u op zoek naar een vakman die de restauratie of reparatie van uw glas in lood ramen op zich kan nemen?
AV glas Heeft het grootste team glas specialisten van Noord-Holland.
AV Glas uit Amsterdam is al ruim 40 jaar specialist in het leveren, plaatsen en repareren van alle soorten glas. Wij zijn gerenommeerd glaszetter in Amsterdam en werken samen met Glaszetter Amsterdam. Glas in lood. Spiegels op maat. AV Glas Amsterdam Rietnesse 1 1082 CE Amsterdam.
Franssen Glas in Lood Amsterdam Glas in Lood.
Franssen-glas in lood is al meer dan 20 jaar een klein bedrijf in de houthavens van Amsterdam dat zich richt op ontwerp, productie en restauratie van glas in lood. Wanneer je een huis verbouwt wegen de laatste loodjes het zwaarst.
Glas in Lood Amsterdam Zaansche Glas in Lood Zetterij.
Al sinds 1934 is de Zaansche Glas in Loodzetterij actief vanuit het bedrijfspand in de Jordaan aan de Looiersgracht 14 te Amsterdam, vlakbij de Negen Straatjes. Hier wordt van generatie tot generatie de kennis en kunde van het glazeniersvak doorgegeven. Zowel particulieren als bedrijven zijn dan ook bij ons aan het goede adres voor alle verschillende soorten glas in lood werkzaamheden.
AFK Uitgelicht: Glas-in-lood kunstwerk Oostpoort.
Begin deze maand werd in Amsterdam Oost een achttien meter hoog kunstwerk onthuld van de Amsterdamse illustrator Stefan Glerum. Speciaal voor een nieuw woningcomplex langs de Polderweg ontwierp Glerum een bijzonder beeldverhaal van glas-in-lood, een project dat mogelijk gemaakt is door het AFK in samenwerking met Ymere. Glerum heeft zich laten inspireren door de geschiedenis van de plek, het voormalige Oostergasfabriekterrein. Aan de spoorzijde vertelt het raam lokale geschiedenissen vanuit een algemeen historisch motief. Aan de tuinzijde worden meer persoonlijke geschiedenissen verteld die verbonden zijn met deze plek. Per verdieping is een verhaal te lezen, op afstand is de hele compositie en geschiedenislijn zichtbaar. De 106 deelramen werden op ambachtelijke wijze vervaardigd door een glas-in-lood atelier, waarbij gebruik is gemaakt van handgeblazen glas.

Contacteer ons