Meer resultaten voor glas in lood groningen

glas in lood groningen
Workshop in Groningen Glas in lood.
Arrangement Glas in lood zetten. 12 april en 3 mei in de Groninger ambassade in Oldenburg. Jakobine von Dömming demonstreert het oude handwerk glas in lood. Glas snijden naar model in lood zetten en solderen. Dit is een prachtige oude techniek om met gekleurd glas een persoonlijk object te maken. U kunt mee kijken en/of zelf proberen of u de techniek leuk vindt. U kunt zich in de Botschaft opgeven voor een workshop glas in lood welke plaats vindt in ons Groninger atelier. De workshop zou gegeven worden in het Duits en het Nederlands.
Schildersbedrijf Dreijer Beerta Winschoten Oldambt Groningen glaszetter kozijnen glas in lood timmerwerk.
Wij komen graag bij u langs om uw schilderwerk te controleren en bij. Wij schilderen en timmeren door de hele provincie Groningen. U vindt onze schilders o.a. in Winschoten Loppersum Ter Apel Stadskanaal Groningen stad Meeden Finsterwolde Slochteren Blijham Muntendam Delfzijl Spijk en nog vele andere plaatsen. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. SCHILDERSBEDRIJF DREIJER EERLIJK VAKMANSCHAP. Schilderen wandafwerking en glaszetten in de provincie Groningen is ons vak. Bovendien zijn ook houtrotreparaties timmerwerken of glas-in-loodrestauraties bij ons in vakbekwame handen. En dat is erg handig! Want het houtrot in uw kozijnen repareren wij direct wij schilderen en herstellen uw deur en hangen m bovendien weer waterpas in het kozijn. Zelfs kleine timmerwerken mag u aan ons overlaten.
Agnes Kolman.
copyright Agnes Kolman Glas in Lood.
Glas in lood Groningen Zwartenberg al 25 jaar dé specialist.
Zo kunt u in alle rust de prijs en kwaliteit bekijken en vergelijken. Restaureren op locatie in Groningen. De meest voorkomende problemen bij glas in lood zijn beschadigingen aan het schilderwerk ruitschade en ruimte tussen het loodwerk waardoor het glas los gaat zitten. Onze specialisten in Groningen kunnen dit meestal op locatie voor u herstellen. Wanneer de schade te groot is nemen wij uw glas in lood mee naar ons atelier in Groningen om het daar grondig te restaureren. We nemen dan contact met u op om een afspraak te maken zodat we het glaswerk weer kunnen plaatsen. Door jullie vakmanschap is ons glas in lood perfect gerestaureerd.
Glas in loodproducten Groningen Glasatelier Honebeek.
Ook kunt u het boek glas in lood ontwerpen tegen een kleine borg meenemen om ideeën uit op te doen. U bent altijd welkom in ons atelier in Veendam in de provincie Groningen. Dubbelglas dubbel glas in lood. Dubbelglas bestaat uit twee glas platen met een luchtspouw van 12 mm die aan elkaar gemonteerd zijn. Hierdoor ontstaat een luchtdichte spouw tussen de glas platen. Glas atelier Honebeek gebruikt deze techniek ook om oude of gerestaureerde glas-in-loodpanelen of tiffany panelen in dubbelglas te plaatsen. Bestaande glas-in-loodpanelen moeten altijd verkleind en opnieuw verlood worden. Het dubbelglas kan ook in kunststof kozijnen geplaatst worden de totale dikte van het dubbelglas wordt dan aangepast. De voordelen van glas-in-loodpanelen of tiffanypanelen in dubbelglas zijn. Geen condens op de ramen.
Vensterlicht / glas in lood.
Tevens ontwerp en maak ik tiffany objecten! 9611 LC Sappemeer Groningen. In 2002 heb ik een opleiding glas in lood gevolgd te Groningen. Sindsdien ben ik intensief bezig met het vervaardigen van glas in lood ramen en tiffany objecten. Vensterlicht / Glas in Lood is in het voorjaar van 2007 opgericht. Glas in lood brengt heel veel sfeer en kleur aan een interieur. Dit inspireert mij erg. Mijn werk wordt met passie en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Ik denk graag met u mee en van uw investering zult u nog tientallen jaren plezier hebben. Sinds enkele jaren geef ik ook workshops en cursussen.
Glas In Lood Groningen Atelier W8 John Wachtmeester.
Dat zijn lampen sieraden en sterren. Klik in het menu op winkel. Wanneer u iets wilt bestellen neem dan contact op Atelier W8. Dat kan telefonisch of via de e-mail.
Spreen glas in lood te Winschoten Referenties.
Glas in lood Groningen Restauratie reparatie. Glas in lood Groningen Restauratie reparatie.
Weening glas in lood Groningen. Zoekt u een professional in Groningen voor het plaatsen van uw glas in lood? Zoek dan niet verder want Weening helpt u in de gehele regio aan vakmannen voor het plaatsen van uw beglazing. Wij staan voor u klaar om u te helpen met decoraties voor uw ramen en deuren. Naast het aanbrengen van versieringen helpen we u ook met het uitvoeren van een reparatie en een restauratie. Enkel of dubbel glas bij ons is het beide mogelijk! Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.
Glas-in-Lood Cursus Groningen.
Hoewel de techniek zeker niet gemakkelijk is zijn er erg veel mensen die een cursus op dit gebied willen volgen. Ik geef ze geen ongelijk! Het geeft echt voldoening als je na intensieve afwegingen over ontwerp en kleur je raam na veel snij en zetwerk hebt voltooid en het te aanschouwen in het volle zonlicht. Het kleuren spektakel lijkt wel je ziel te raken.
De mogelijkheden van glas in lood bij Glasatelier Bonder zijn zeer groot.
Uiteraard kunnen wij ook een passend ontwerp voor u maken geheel naar uw eigen wensen. Wij hebben al vele bovenlichten deurpanelen en voorzetramen ontworpen en gemaakt. Voorbeelden van ontwerpen zijn bij ons beschikbaar. Informatie over glas in lood. Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood werd destijds gemaakt omdat een raam uit een stuk niet te maken viel. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen met kleurrijke voorstellingen. Men treft glas in lood vooral aan in oude kerken waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen.

Contacteer ons