Meer resultaten voor modern glas in lood

modern glas in lood
Glas in lood Glas De Grom.
Erembodegem-Aalst: glas in lood. De Grom is gespecialiseerd in het maken van glas in lood ramen vitreaux. Naar uw eigen ontwerp of één van onze voorbeelden. Nieuwe ontwerpen modern of klassiek volgens eigen keuze. Wij doen herstellingen van glas in lood met antiek.
Modern/hedendaags Artglas.
Projectinfo Glas in lood raam geplaatst tussen dubbel glas en in een ijzeren kader. Project info Plaatsen van een ijzeren binnendeur met vloerveer, waardoor deze deur langs beide zijde opendraait. Glas in lood in badkamer. Projectinfo Deze badkamer werd volledig hernieuwd.
Atelier springael staat voor kwaliteit en vakmanschap.
Onze glas in lood ramen zijn zowel in binnen als buitenland te vinden. Ze staan in kerken, openbare gebouwen, tv-series, ambassade en bij talloze particulieren. Voor de televisie reeks The" White Queen" van BBC hebben we glas in lood ramen gemaakt die later ook nog in andere decors te zien waren.
Licht in lood: glas-in-lood in een modern jasje Design Wonen KnackWeekend.be.
Voordelen voor abonnees. Licht in lood: glas-in-lood in een modern jasje. 09/05/17 om 1402: Bijgewerkt op 12/05/17 om 1617.: Uit Knack Weekend van 10/05/17. Glas en lood. De ingrediënten van het traditionele kerkraam duiken vandaag in verrassende hedendaagse vormen op.
Glas in lood.
ook bij u thuis. Glas in lood, modern of klassiek, groot of klein, naar een voorbeeld of volgens eigen ontwerp, in elke kunst strekking en volledig naar uw wens. Wat dacht je van een bedrijfslogo of een uniek geschenk? Copyright: Glasateljee.be Webdesign: www.eeneigenwebsite.be.
Moderne Stijl Glas in Lood Atelier De Witte Raaf.
Glas in Lood Atelier De Witte Raaf. Glas in lood workshop Frankrijk. Hoe werken wij. Glas in lood protect. Art Nouveau / Jugendstil. Art Deco Stijl. Vanaf de 2 e Wereldoorlog noemen we nieuw ontworpen ramen modern. Onderstaand ziet u enkele fraaie voorbeelden.
Eigentijds en modern glas-in-lood Atelier Domstad.
Eigentijds en modern glas-in-lood. Eigentijds en modern glas-in-lood. Met glas kan er een verandering in atmosfeer worden bewerkstelligd in zowel publieke ruimtes als woningen. Ook in nieuwbouwhuizen of hedendaagse architectuur zijn er talloze mogelijkheden voor het toepassen van moderne glas in lood ramen.
Modern glas in lood Pijnenburg.
Modern glas in lood. Pijnenburg Onze service Modern glas in lood. Modern glas in lood. Naast het feit dat glas in lood ramen met name toegepast worden in kerken, vergeten mensen vaak dat deze ramen ook heel gemakkelijk in nieuwbouwhuizen of bedrijfspanden kunnen worden toegepast.

Contacteer ons