Meer resultaten voor glas in lood bussum

glas in lood bussum
Glas in lood Bussum Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Glas in lood is een kunstvorm op zich en biedt vaak een erg uniek en bijzonder beeld. Wilt u glas in lood in uw deur laten zetten in Bussum of bent u op zoek naar glas in lood voor een groot oppervlak?
Glaszetter Bussum, Zwartenberg voor o.a. glas in lood en glasschade.
Glas in lood. Zoekt u een glaszetter in Bussum? Of het nu gaat om het herstellen van glasschade, het laten vervangen van huidige beglazing of juist het laten plaatsen van binnen en buitenramen in uw nieuwbouwwoning; Zwartenberg heeft voor u de ideale glaszetter in Bussum.
Kapelstraat Bussum Eerste Bussumse Glashandel YouTube.
5/18/14 Wright to Newcastle, WY Supercell Time-Lapse Duration: 202. BasehuntersChasing 20445492, views. Restauratie glas in lood Wolfsdreuvik Duration: 257. Fernando Codinha 442 views. Het spiegel, Bussum, Netherlands from the air Duration: 329. 10101110101011001 1791, views. Kapelstraat Bussum De Gestreepte Koe Duration: 137.
Glas in lood Bussum Ontwerp, reparatie en restauratie! Glas in lood Bussum Ontwerp, reparatie en restauratie!
Glas in lood Bussum reparatie ramen en deuren admin. Glas in lood Bussum. Hoewel glas in lood ramen en deuren lange tijd alleen maar in monumentale panden of kerken werden gevonden, komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat wij glas in lood panelen bij particulieren plaatsen.
Glashandel in t Gooi Adrem Glas Bussum BV.
is al meer dan 30 jaar in het Gooi gevestigd, eerst aan de Meentweg 45, vervolgens aan de Korte Heul en sinds 1997 is aan de Nieuwe Vaart 15 te Bussum, waar een ruime werkplaats met moderne apparatuur is ondergebracht, alsmede het kantoor en het glas in lood atelier.
Eerste Bussumse Glashandel Glas-in-Lood.
Ook kunnen wij u helpen met een grafmonument van glas. Wij doen ook alles op gebied van glas van enkel tot dubbelglas. Of wilt u graag een glas-in-lood workshop volgen? Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak. Eerste Bussumse Glashandel. Kapelstraat 4, 1404 HX Bussum. Telefoon: 035-693 93 93. tijdens werktijden bereikbaar. Ontwerpen en maken. In het gezellige en oudste straatje in het centrum van Bussum zit ons glas-in-lood atelier. Bij ons in het atelier worden in opdracht de meest uiteenlopende ontwerpen getekend, waarna de glas-in-lood panelen op traditionele en ambachtelijke wijze worden gelegd. Ook van uw eigen ontwerpen maken wij graag uw glas-in-lood panelen. Restaureren en isoleren. Lood heeft niet het eeuwige leven, na zo'n' 60 a 70 jaar verliest het zijn stevigheid en dient het lood vervangen te worden voor nieuw lood.

Contacteer ons