Resultaten voor glas in lood friesland

glas in lood friesland
Glasatelier Ananda.
Glas in lood Friesland Glashandel Martin de Boer Leeuwarden.
Glas in lood Glas in lood reparatie en restauratie Nieuw glas in lood Brandschilderen op glas Glazeniersbenodigdheden. Glashandel Martin de Boer Apolloweg 4 / 8938 AT Leeuwarden T: 058-2125870 / F058-2134068: KvK: 01051633 info@martindeboer.nl Route contactpagina. 24 / 7 Service Glasschade komt nooit uit.
Workshops Friesland Glas Atelier Jan Hooghiemstra.
Familiedag, Vrijgezellenfeest, Afscheid Collega. De leukste workshop in Friesland. Aan de rand van Oentsjerk op 10 km van Leeuwarden staat ons glasatelier: ruim, licht en rolstoelvriendelijk. Een landelijke en inspirerende omgeving voor meer dan een leuke workshop. Hier word je blij van. Een vrolijke vogel, tafelschaal of vlinder maak je eenvoudig zelf tijdens een gezellige workshop van 2 uur. Geniet er het hele jaar van: ook s winters mogen ze buiten blijven staan. Wil je graag een workshop volgen maar heb je geen groep, schuif dan aan tijdens Open Atelier. In de workshop beschilder je vlak glas met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een vloeistof.
Glas-in-lood atelier De Glazen Zee.
In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur.
Glasatelier Johannes Boersma.
Gezandstraald raam met jugendstil motieven. Gestraald in 2 lagen. Over ons atelier Glas in lood Isolatieglas Restauratie Zandstralen Mousselineglas Speciale projecten Gedenkartikelen Familiewapens Graveren Raamdecoraties Spiegels Webwinkel Workshops Agenda Contact Vakantiehuisje te huur Max en het sokkenmonster Mini onderneming Globe.
MOGLAS Glaskunst en glas in lood, K├╗baard, Friesland.
Reparatie en glas in lood in isolatie glas. Glas kunst met spiegels. Glas cursussen, workshops en open atelier. Een week na de DDW 2017. Het is nu inmiddels ruim een week geleden dat we te gast waren op de Dutch Design Week in de nieuwe atelier ruimte van Piet Hein Eek.
Weening Glas in lood Friesland Van ontwerp tot reparatie! Weening Glas in lood Friesland Van ontwerp tot reparatie!
Weening Glas in lood Friesland Reparatie admin. Glas in lood Friesland. Zoekt u een vakman in Friesland voor uw glas in lood? Weening maakt gebruik van een netwerk aan specialisten in Friesland en kan u dus perfect van dienst zijn bij al uw glasklussen.
Menu. Welkom.
om s' winters de kou buiten te houden is het nu tijd om glas in lood ruiten te renoveren in isolatie glas, zie ook deze diashow.: vraag nu vrijblijvend offerte aan. Zie hier een film over ons bedrijf gemaakt door Johanna van der Wal in opdracht van ROC Friese Poort Drachten duur 11 minuten.

Contacteer ons